Förändra ditt liv!

Vill du…

…få bättre balans?
…bli starkare?
…minska stress?
…få bättre blodcirkulation?
…bli av med värk i kroppen?
…dämpa illamående?

Då tycker jag att du ska köpa en livsförändrande produkt av mig imorgon på 25-manna!! Tveka inte på att haffa mig och be mig att visa vad jag talar om! Jag lovar att du inte kommer ångra dig. Ta med 200 kronor och investera för livet!

This entry was posted in Life of Tynne. Bookmark the permalink.

18 Responses to Förändra ditt liv!

 1. Bejjan says:

  Du glömde den klassiska: gå ner i vikt! ;) Skämt åsido, är nyfiken på vad det kan vara. Synd att jag inte ska springa 25-manna.

 2. Fruktlars says:

  haha, säkert såna där magnethandband. trodde du var en klok kille…

 3. Tynne says:

  Du verkar inte vara så säker på din åsikt och verkar inte våga stå bakom det du skriver. Känns inte så trovärdigt och klokt. Att jag är klok, det vet jag. =)
  “Magnetband” kallar jag det inte men det handlar om ett armband, som fungerar. Sök upp mig imorgon på 25-manna så ska jag visa.

 4. Tynne says:

  Ja det är inte mycket du säger Olle… men du slipper köpa om du inte tror på det.

 5. Olle says:

  har dock inte provat men man börjar fundera när tillverkarna själva går ut med detta: http://gizmodo.com/5723577/powerbalance-admits-their-wristbands-are-a-scam

 6. Peo says:

  Finns för 1.92$ på http://www.dealextreme.com, tror jag, sorry Tynne… :-)

 7. Tynne says:

  Olle>> 1. Har annan tillverkare 2. Bara för att dom inte kan bevisa att det funkar, betyder det inte att det INTE funkar. 3. Testa själv, jag bryr mig inte om du dömer ut det heller. Det är inte jag som missar något.

  Peo>> Njaa, hittar inget sådant för 1.92 där. Köper du motsvarande band så kostar det iaf 500 i butik i Sverige. 60% rabatt hos mig. Och sen vet jag att mina fungerar. Jag vet inte vad du hittat riktigt…

 8. lurk turk says:

  Nämen tynne… Detta känns ju nästan lite desperat? Vilka skulle fördelarna vara med att ha ett snöre runt handleden?

 9. Tynne says:

  Är du desperat efter ett band så skickar jag ett, inga problem.
  Fördelarna skrev jag bland annat i inlägget. Så läs det igen om du redan glömt.

 10. lurk turk says:

  Å detta får jag genom ett snöre runt handleden? Isåfall behöver du inte skicka ett band, jag har snöre hemma!

 11. Tynne says:

  Det är inte bara ett band. Det innehåller mer än så. Men är du inte intresserad så slipper du! =) Bemöda dig inte att diskutera ämnet mer om du är nöjd med dina snören hemifrån, så blir vi alla glada!

 12. Tynne says:

  Har läst anti-inläggen. Har sett anti-videos. Hur skeptiska jag än var kunde jag inte förneka att det fungera när jag testade för första gången (och ytterliggare 20gånger för att försöka “knäcka” testet). Och det visade sig att jag inte var ensam, för det har hjälpt många med olika saker: kronisk värk, stelhet, åksjuka m.m. Du är välkommen att testa Henrik! =)

 13. lurk turk says:

  Vad är det för tillverkare du använder så man kan skaffa sig en uppfattning innan man kliver på detta fantastiska erbjudande?

  PS. Snöret funkade sådär…

 14. Tynne says:

  lurk turk>>Det är lika bra att du beställer ett band av oss, annars kan du lika gärna sätta snöret runt halsen =)

 15. NollKoll says:

  Taget från Wikipedia
  “Placeboeffekt (eller förväntanseffekt) är den del av ett läkemedel eller en behandlingsverkan som inte beror på de faktiskt verkande beståndsdelarna, utan som kan hänföras till patientens egna förväntningar på att medicinen och behandlingen ska hjälpa denne att tillfriskna.”

  Som du säger kan det funka utmärkt mot kronisk smärta om man verkligen tror på det.
  “Placebo har starkast effekt vid behandling där patientens upplevelse är en stor del av sjukdomen, som vid kroniska smärttillstånd och depression.”

 16. D says:

  nollkoll> det mest fascinerande med allt är just det du säger; att det är effekten man vill åt. Då spelar det ingen roll om det var din vilja eller faktumet att sandkornet från månen hjälpte dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>