Back to Bergkulla

Ikväll bar det äntligen av till Bergkulla igen, efter en lång tids uppehåll från teknikträning där. Därifrån har jag superfina träningsminnen från förra våren då formen sakterliga smög sig uppåt, men också dåliga minnen, som det passet då jag blev skadad på riktigt i höstas. Det var i princip det sista ordentliga OL-passet jag gjorde på ett halvår tills nu i vår.

Men idag var det riktigt PURE igen! Jag fattade det inte förrän jag blev helt ensam ute i skogen och bara njöt av att vara där, just då, levande och fri i vårvärmen. Jag älskade verkligen med skogen, kvällssolen och korridor-OL:en.

 Karta och vägval

Finlir på hällarna:

This entry was posted in Life of Tynne. Bookmark the permalink.

2 Responses to Back to Bergkulla

  1. Östlin says:

    Vad i Helvete hände efter 3an???

  2. Tynne says:

    skulle springa å kolla va dom andra tog vägen (dom sulle förlänga). men sen sket jag i dom och körde själv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>