Stigtomtakaveln för RBK3/GOK

Eftersom man gått och blivit tjock, seg och dålig, så får man ta sig an uppdrag som är allt annat än på landslagsnivå. Till exempel som att springa Stigtomtakaveln för Rehns BK3/Gävle OK, där jag var enda deltagaren från GOK (hade inget eget lag). Jag fick äran att ta hand om den lättaste av sträckorna, fjärde sträckan. Då jag känt mig hängig och haft lite ont i halsen i 2 dagar sprang jag iväg ouppvärmd i lugn takt i förhoppning om att det inte skulle bli värre. Självklart är man lite för mycket tävlingsmänniska för att hålla igen helt. Så det var väl “inte direkt jogging, men knapp styrfart”, som Jesper Lysell så vältaligt sa efter 2 timmar i täten på långa natten på 10mila för ett par år sedan. Trött blev jag och kändes kanske inte helt hundra men jag hoppas jag klarar mig från större sjukdom. Jag börjar åtminstone hitta tillbaka till Tynne-magic mer och mer. Nu tog jag mig rakt in till ringen men väl där så rann några sekunder iväg här och var (kontroll 2, 8, 10, 11, 13.)

Banan och mina vägval  och Resultat

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>