Äntligen tävlingspremiär!

Idag, när OK Kolmårdens medeldistans gick av stapeln, gjordes en liten comeback av medel-Tynne. Inte på något sätt imponerande resultatmässigt visserligen, men ändå en prestation och en känsla som var klart över förväntan. Det finns fortfarande hopp för denna säsong och kanske t.o.m. Trondheim. Okej, det syntes verkligen inte resultatlistan. Men med tanke på den träning jag kunnat genomföra i 10 månader bakåt i tiden, och kanske framförallt senaste halvåret, så var känslan under dagens lopp helt otrolig. Det finns en viss chans att jag är överoptimistiskt nu, då det var underbart att bara få utöva den idrott jag håller på med, för en gångs skull. Det var cirka ett halvår sedan jag sprang på karta senast. Inte konstigt att jag var ringrostig…

I alla fall… Här är karta med vägval i kartpärmen och sträcktider.

This entry was posted in Life of Tynne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>