Skidorientering på en ny nivå

Dagar som denna, när solen bara vill älska med mig, så blir man fan lycklig. Tog päronen med mig och drog till Högbo där det fortfarande finns fina skidspår. Fast nu var det inte tänkt att använda spåren, utan snarare skogen, myrarna och sjöarna. Så jag och farsan drog rakt in i skogen med skidorna (mina finaste skateskidor) och letade myrar. Till en början trodde jag att det skulle bli skidorientering på en helt ny nivå. Mitt i skogen, precis som vanlig fotorientering, bland sten, stubbe och buskar, for vi fram sicksackandes för att försöka hålla skidorna fri från repor. Jag började undra varför Skid-O säsongen typ tar slut i februari när det April kan bjuda på en sådan läcker upplevelse. Men vi skulle som sagt hitta sjö och myr, så vi fortsatte att krångla oss igenom diverse grönområden och gallringar innan vi kom fram till Öjarens strand. Där släpptes barnet i kroppen löst. Stenhårt, bra glid och solen i ögonen: Toppen! Vi körde runt på myrarna som delvis gick otroligt fort och delvis var det otroligt blött, fick vi erfara. Det hände ett antal gånger att hela pjäxan var nere under vattenytan. Men vad gjorde det denna dag…

Skate:ar med Öjaren i bakgrunden…

Lite blötare delarna av myrarna som skulle forseras. Satt nere med pjäxorna i vattnet ett antal gånger…

Ute på en liten göl kunde man fräsa på!

This entry was posted in Life of Tynne. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skidorientering på en ny nivå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>