Dags för säsongspremiär!

Det är dags för säsongspremiär i dubbel bemärkelse. Både här på hemsidan och tävlingspremiär. Ska försöka dra igång hemsidan lite mer nu när den bytt utseende lite smått. Jag kollar på lite fler förändringar men känns onödigt om jag inte uppdaterar kontinuerligt. Vi får se.

Men i morgon är det tävlingspremiär. Aldrig förr har jag gjort det så tidigt på året som nu. Tyvärr har jag aldrig varit i sämre form och sämre tränad än vad jag är just nu heller. Jag har varit skadad ända sedan årskiftet och knappt tränat överhuvudtaget. Lägg där till en förkylning senaste veckan. Att då mäta sig med de bästa i världen på Portugal O-meeting känns som helt rätt sak att göra! Oavsett om jag ens kan springa eller inte så ska det bli kul att komma iväg utomlands, till en annan miljö ett litet tag.

Jag hoppas ha tillgång till internet i Portugal så jag kan rapportera hur det går nere från Portugal!

Stay tuned….

This entry was posted in Life of Tynne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>